Nieuwe single Rene Froger

Nieuwe single Rene Froger

‘DAAR STA JE DAN 2013’

8 maart verscheen de nieuwe single van René Froger getiteld ‘Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden)’.

De op en top smartlap stond in 2007 op zijn platina album ‘Doe Maar Gewoon’ maar is nooit als single verschenen.
“Soms heb je van die liedjes die een heel eigen leven gaan leiden en vanzelf boven komen drijven en dit is zo’n liedje.
In de kroegen en bij mijn optredens merk ik het enthousiasme van het publiek. Toen ik ook nog eens hoorde dat een tweetal zangers een cover wilde opnemen van het nummer heb ik besloten het zelf uit te brengen. We hebben een heerlijke frisse single mix gemaakt, ‘Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden)”, aldus René Froger.

In ‘Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden)’ bezingt René Froger hoe men zich in het leven kan vergissen in bepaalde mensen. Zolang alles voorspoedig gaat heeft men vele ‘vrienden’ maar in tijden van ‘persoonlijke crisis’ blijven er maar weinig over.

‘Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden)’ wordt vergezeld van een videoclip waarin acteur Dirk Zeelenberg (bekend als David uit de populaire hitserie Divorce) een hoofdrol speelt.

De nieuwe single is de voorloper van een nieuw in april a.s. te verschijnen Nederlandstalig verzamelalbum waarop tevens een aantal, nog niet eerder op CD verschenen verrassende Nederlandstalige nummers te horen zullen zijn.

De nieuwe single is nu te downloaden bij Itunes en Spotify!

Wilt u Rene Froger boeken op uw evenement? Dat kan exclusief via Rocket Agency! Bel naar 0418 576 085 of vul ons boekingsformulier in.

Nieuwsbrief