Toppers strikken Jan Smit en 3J’s als extra gasten Toppers in Concert 2013

Toppers strikken Jan Smit en 3J’s als extra gasten Toppers in Concert 2013

Nog twee maanden en dan is het weer zover! Voor de negende keer barst het Toppers in Concert Feest in de Amsterdam ArenA los. Het ongeëvenaarde succes van de Toppers blijft voortduren. Op 24, 25 en 26 mei blazen de Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom het dak er weer af. Vandaag kondigen de Toppers aan dat naast de VENGABOYS, de Amerikaanse R&B, disco en soulgroep TAVARES en topcabaretier NAJIB AMHALI ook JAN SMIT en de 3J'S het ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ mee komen vieren.

De voorbereidingen zijn inmiddels weer in volle gang en TOPPERS IN CONCERT 2013 'THE 1001 NIGHT' EDITION belooft een zinderend magisch feest te worden in een sprookjesachtig decor. 'We merken dat Nederland zin heeft in een echt feestje. Mensen hebben al genoeg ellende aan hun hoofd in deze moeilijke tijden en willen echt eens uit de ban springen. En laten we eerlijk zijn, dat doe je bij de concerten van de Toppers. Drie onvergetelijke avonden meezingen en swingen met de allergrootste nationale en internationale meezingers, echt compleet uit je dak', aldus de Toppers. 'Samen met vrienden, familie of collega's, totaal 'over de top' het verkleedfeest van Nederland vieren! Dat is een avond Toppers in Concert.’

Voor het concert op zondag 26 mei zijn nog fantastische VELD en 1e RING TICKETS te koop bij WWW.TICKETPOINT.NL, 0900-0088. Toppers in Concert steunt de campagne 'Weet waar je koopt!' en adviseert dringend uitsluitend tickets te kopen via bovenstaande kanalen, de enige officiële verkoopkanalen van Toppers in Concert 2013. Dit om teleurstelling te voorkomen. Producent Rocket signaleert weer veelvuldig valse kaarten en kaarten die verkocht worden tegen woekerprijzen door secondairy ticketing organisaties.

Wilt u een van de heren boeken op uw evenement? Dat kan exclusief via Rocket Agency! Bel naar 0418 576 085 of vul ons boekingsformulier in.

Nieuwsbrief