Dennie Christian boeken

Dennie Christian boeken - Bedrijfsuitje

Wilt u Dennie Christian boeken op uw feest of evenement? Dat kan bij Rocket Agency. Met zijn opzwepend repertoire maakt hij van ieder evenement een feest!

Boek Dennie Christian voor uw evenement

U kunt Dennie Christian voor een optreden exclusief boeken bij Rocket Agency. Rocket Agency verzorgt ruim 35 jaar exclusief de boekingen van diverse bekende artiesten. Wij hebben korte lijnen met het management waardoor wij altijd snel kunnen schakelen.

Biografie

Dennie Christian vergaarde onlangs een grote schare nieuwe fans met zijn deelname aan het populaire tv-programma Beste Zangers. Hij zong daarin o.a. de nummers 'Watermensen', 'Geef mij nu je angst', 'Poison' en 'Als er nooit meer een morgen zou zijn' waardoor we hem op een andere manier hebben leren kennen.
 
Deze sympathieke Duitse schlagerzanger maakte zijn tv-debuut in 1974 met het bekende nummer 'Rosamunde'. Daarna volgde diverse andere hits zoals 'Besame Mucho', 'Wij zijn twee vrienden' en 'Uit elkaar'. Dit laatste nummer, oorspronkelijk van rapper Yes-R, bracht Dennie op geheel eigen wijze tijdens het programma 'Ali B op volle toeren' wat een gigantisch succes werd in de hitlijsten.
 
Vorig jaar was Dennie Christian ook te zien op het witte doek, hij bemachtigde een van de hoofdrollen in de film 'Ron Goossens, Low Budget Stuntman'. Naast zijn rol in de film verzorgde hij ook alle soundtracks waaronder de titelsong 'Ik leef niet meer voor jou', een cover van Marco Borsato.
 
Op dit moment is Dennie Christian erg druk met optredens in binnen- en buitenland. Zo schreef hij onlangs het nummer 'Bloemen geven kleur aan je leven' welke hij begin augustus zal vertolken tijdens het Varend Corso Westland.

Een optreden van Dennie Christian is een unieke ervaring. Informeer nu naar de mogelijkheden!

Hoe kunt u Dennie Christian boeken?
Wanneer u Dennie Christian wilt boeken, kunt u contact opnemen via ons boekingsformulier. Wilt u de aanvraag liever telefonisch met ons bespreken? Dan kunt u ons bereiken op 0418-576 085.

Volg Dennie Christian op social media!©Copyright 2018 Rocket Agency

Nieuwsbrief