Yves Berendse

Yves Berendse

Een korte terugblik op 2016 leert dat het voor Yves Berendse een jaar vol ontwikkeling was. De pas 23-jarige zanger uit Zandvoort tekende een platencontract bij Dino Music en zijn single Zin in Jou werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Hij zag zijn aantal optredens sterk toenemen en hij deelde al vele affiches met bekende namen.

Door zijn energieke manier van optreden, zijn commerciƫle setlist (met o.a. Ik leef niet meer voor jou, Laat me, Mag ik dan bij jou en natuurlijk zijn eigen hits Zin in jou, Voor jou en zijn nieuwe 2017 single Ik wil alleen maar jou) en zijn grote gunfactor neemt de belangstelling voor Yves Berendse maandelijks toe en wordt hij nu ook buiten de Amsterdamse regio steeds vaker geboekt.

Tijdens de jaarlijkse Buma Awards in Den Bosch kreeg Yves Berendse de Buma Talent Award 2016 uitgereikt als beste nieuwkomer en deelde hij het podium met grote namen op muziekgebied, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.

2017 moet het jaar van zijn grote doorbraak worden..
Voor 2017 is Yves Berendse een prioriteitsact bij Dino Music en eind van deze maand verschijnt zijn nieuwe single Ik wil alleen maar jou, wederom geschreven en geproduceerd door het succesvolle team John van Katwijk en Bas van den Heuvel. Opnieuw een energiek uptempo nummer met grote hitpotentie, dat het op de zenders en in het land weer goed zal doen.

Ook wordt er al gewerkt aan zijn eerste album dat moet gaan zorgen voor een continue release van nieuw repertoire, zodat de fanbase van Yves Berendse snel zal toenemen.

Het kan haast niet anders dan dat, de door velen voorspelde landelijke doorbraak, in 2017 een feit
gaat worden.
 

Nieuwsbrief