John West

John West  - Personeelsfeest

Wilt u John West boeken voor uw personeelsfeest, prive feest of openbaar evenement? Rocket Agency is het exclusieve boekingskantoor van John West.

John West heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia. Met hits als 'Jouw blik', 'Voel je dan niet' en zijn laatste single 'Wit zwart' weet hij telkens weer zijn fans te verrassen en heeft hij inmiddels op alle kleine maar ook grote podia gestaan. Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van de singles 'Lekkerding' en 'Blijf bij mij', duetten welke hij uitbracht met zijn goede vriend en collega Lange Frans. Onlangs gaf John West een uitverkocht concert in het Chassé Theater en op 20 mei. In 2018 heeft hij in een uitverkocht 013 zijn nieuwe album uitgebracht genaamd 'Jij bent zo'n mooie vrouw' en treed nu met zijn eigen repetoire op door heel Nederland. Perfect voor iedere gelegenheid.
 
John West onderscheidt zich als zanger door  het repertoire dat hij zing t en de zekere stijl en klasse die hij heeft. Zijn herkenbare stem maakt dat zijn fanschare nog steeds blijft groeien. In 2012 was John West speciale gast bij Toppers In Concert, waar hij in totaal voor 200.000 mensen heeft gezongen. In 2015 schopte hij het tot de finale van de SBS-show Bloed, Zweet En Tranen.
 
Bent u enthousiast geworden en heeft u interesse in het boeken van John West? Informeer dan nu naar zijn beschikbaarheid!
Volg John West op Social Media:


©Copyright 2018 Rocket Agency
 

Nieuwsbrief