André Hazes boeken

André Hazes boeken

André Hazes boeken voor uw bedrijfsfeest of ander evenement? André Hazes is exclusief te boeken bij Rocket Agency!

André Hazes scoorde op zijn dertiende al zijn eerste nummer 1-­hit met 'Bedankt Mijn Vriend', een postuum duet met zijn vader voor het album 'Samen Met Dré'. Na enkele uitstapjes op het gebied van acteren (de musical Kruistocht In Spijkerbroek en tv-­soap Onderweg Naar Morgen) en presenteren (Hazes Jr. Uit Z’n Bol voor Sterren.nl) ging hij door in de muziek. In 2013 bracht André in eigen beheer zijn eerste soloalbum uit. Met singles als het titelnummer 'Mijn Beste Vriend' en 'Een Laatste Kans' maakte hij de overstap naar eigen, originele liedjes.

In 2014 deed hij mee aan het programma 'De Beste Zangers Van Nederland' en scoorde zijn tweede nummer 1-­hit met 'Ik Leef Mijn Eigen Leven', een nummer van zijn vader. Het programma en die hit gaven André’s carrière een enorme boost. Platenlabels stonden voor hem in de rij, hij tekende uiteindelijk bij Dino Music. Daar verscheen in 2015 de hitsingle LEEF, een aanstekelijk nummer met bijzondere clip, waar ex GTST-­acteur Bartho Braat een grote rol in speelt. In het voorjaar van 2016 verschijnt ook zijn tweede solo-album 'Leef'. Het nummer Leef wordt nog steeds bij optredens in het land geweldig ontvangen, het ontving zelfs de award voor grootste meezinger van 2015. Ook mocht hij voor 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' een Buma Award in ontvangst nemen, de publieksprijs voor Favoriete Single.

We kunnen concluderen dat André Hazes de hoge verwachtingen welke zijn beroemde achternaam met zich meebrengt meer dan waarmaakt. Zo was hij de afgelopen periode tweemaal te gast bij Toppers In Concert (zowel de Kerst editie in Rotterdam Ahoy als ook de mei editie in de Amsterdam ArenA) en stond hij 5 avonden in de Ziggo Dome met Holland Zingt Hazes. Bovenal gaf hij in januari 2 uitverkochte solo concerten in de AFAS Live.
 
Op 13 en 14 oktober dit jaar staat André Hazes met een eigen show in het Sportpaleis van Rotterdam Ahoy. Hiermee wordt een nieuw hoofdstuk aan zijn nu al imposante carrière toegevoegd.

Boek André Hazes nu voor uw evenement! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency.

©Copyright 2017 Rocket Agency


Nieuwsbrief