Weekend 20-jarig jubileum bedrijf

Weekend 20-jarig jubileum bedrijf

RaetsMarine

RaetsMarine is specialist op het gebied van zeevaartverzekeringen met vestigingen in Parijs, Londen en Singapore. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. In 2012 vierde het bedrijf haar 20-jarig jubileum aan boord van de SS Rotterdam met relaties uit binnen- en buitenland, familie en vrienden. Tevens werd het 40-jarig jubileum van de directeur gevierd en stond zijn 60e verjaardag centraal.

Alle gasten werden op beide dagen op de kade ontvangen door The Anywhere Jazzband. Vervolgens werden zij door hostessen naar de incheckbalie begeleid.
Op de 1e dag vond er een receptie inclusief walking dinner plaats voor 450 gasten in de Ballroom en de Ambassor’s Lounge. Kaasmeisjes en Oesterkoning zorgden voor de Hollandse ingrediënten, Nina Ebbenhout op vleugel en trio Twipps voor de muzikale omlijsting in de Ballroom, terwijl de Ambassador’s Lounge was omgetoverd tot Jazz Café waar DJ Jazzy D met live saxofonist Machiel van der Aar speelde. Na het walking dinner vond er een afterparty plaats in de Ballroom met een VJ en een spetterend optreden van Bryan B. Een groot gedeelte van de gasten bleef slapen op de SS Rotterdam.

Op dag 2 werden alle medewerkers uit binnen- en buitenland uitgenodigd. ’s Middags vond een dagprogramma plaats waarbij de gasten konden kiezen uit een bezoek aan het Wereldmuseum, de Rib Experience, Workshop cocktails maken, Workshop Sushi maken, rondleiding op de SS Rotterdam, Splashtour of vrije besteding/shoppen. De gasten konden vooraf hun keuze kenbaar maken. Aan het einde van de middag stonden er 12 visagisten en kappers klaar om alle dames te stylen voor het Gala Diner. Ondertussen konden de heren de verrichtingen van het Nederlands Elftal volgen waarvoor in een aparte ruimte een groot scherm was geplaatst en een drankje en een bitterbal niet ontbraken. Na afloop van de wedstrijd vond er een gezamenlijke toast plaats waarna het sit down diner begon met achtergrondmuziek van het Haegsch Salon Quartet. Na het tussengerecht hield Jules Deelder, de Nachtburgemeester van Rotterdam, een voordracht speciaal voor de directeur van het bedrijf. Na het diner verplaatsten de gasten zich naar het Theatre waar René Froger met Frogettes en complete live band de gasten opwachtte en een mini concert gaf. Vervolgens begaven de gasten zich naar buiten, voor de dames lagen er fleecedekens klaar, waar ze vanaf het achterdek een spectaculair vuurwerk konden aanschouwen waarin tevens het logo van de opdrachtgever was verwerkt. Toen men vervolgens terug keerde in het Theatre was daar inmiddels een DJ Booth opgesteld en zorgde niemand minder dan Giel Beelen voor een geweldige after party waar nog steeds over wordt gesproken….

Weekend 20-jarig jubileum bedrijf

Weekend 20-jarig jubileum bedrijf

Weekend 20-jarig jubileum bedrijf

Nieuwsbrief