Marga Bult Terug Bij Rocket Agency!

Marga Bult Terug Bij Rocket Agency!

Marga Bult maakt eerst furore als leadzangeres bij de groep Babe en daarna als Marcha op het Eurovisie Songfestival waar zij in 1987 met het nummer Rechtop in de Wind de 5e plaats behaalt.
 
Daarna maakte ze jaren deel uit van de groep Dutch Diva’s waarmee ze zelfs een hit scoorde met het nummer From New York to LA.
 
Tegenwoordig werkt ze naast de Dutch Diva’s solo en is haar optreden een feest der herkenning. Haar repertoire bestaat uit o.a. This is my life, Rechtop in de Wind, Listen to the Music, Drunken Sailor, Songfestival Medley, Amsterdam, Dansen in de zon, Country Medley etc. Dat ze een alleskunner is laat ze aanstaande zaterdag zien in het televisieprogramma 'De Beste Liedjes' om 23:00 op SBS6.
 
Tevens heeft Marga een speciale seniorenshow voor bejaarden-, verzorgings- en verpleegtehuizen ontwikkeld die al jaren succesvol is bij o.a. Omroep Max. Ook daar maakt ze een feest van met een repertoire dat is aangevuld met Nederlandstalige medleys en indien gewenst een heuse bingo waarbij zij zelf voor de prijzen zorgt!
.
 

Nieuwsbrief