OG3NE IS READY FOR THE SUMMER!

OG3NE IS READY FOR THE SUMMER!

OG3NE RELEASED NIEUWE SINGLE ‘CLOUDS ACROSS THE SUN’
RELEASE WOENSDAG 9 MEI
 
Woensdag 9 mei is de release van de nieuwe single ‘Clouds Across the Sun’ van OG3NE. Deze catchy chill house song is geschreven door Daniel Gibson en Han Kooreneef en geproduceerd door producers/DJ’s John Christian (Tiësto, David Guetta, Nicky Romero), SWACQ en Rick Vol. Een typerende eigentijdse song waar hun kwalitatieve en unieke meerstemmige zang optimaal tot zijn recht komt.
 
OG3NE sloot onlangs hun concerttournee ‘Three Times a Lady’ af. Avond aan avond wist OG3NE het publiek te betoveren en te verbazen. De maar liefst 100 shows waren binnen no-time, tot op de laatste plaats uitverkocht en de reacties waren unaniem lovend. De komende maanden staan in het teken van vele optredens, (tv) promotie voor de nieuwe single en nog een aantal spectaculaire aankondigingen.
 
Dat OG3NE blijft verrassen bleek 21 april j.l. Als muzikale gast in het programma ‘De Beste Liedjes van … ‘ stond OG3NE een uur in de schijnwerpers. Jeroen van der Boom nam Lisa, Amy en Shelley mee op een muzikale memorylane! Hun mooiste muzikale herinneringen, liedjes van hun inspiratiebronnen en nog veel meer harmonieuze pareltjes kwamen aan bod en werden op geheel eigen wijze gebracht. Zelfs grote fans van o.a. Shania Twain en de Bee Gees reageerden euforisch bij het horen van de OG3NE vertolkingen.

     

Nieuwsbrief