Kerstgala voor medewerkers en partner

Kerstgala voor medewerkers en partner

Colorful Licenses

Colorful Licenses organiseert ieder jaar een kerstfeest voor medewerkers en partner. In 2011 was het thema van het feest ‘All American’ omdat dit een nieuwe markt was voor het bedrijf, dat in mode accessoires doet.

Gezien het Amerikaanse karakter van het evenement hebben wij als locatie gekozen voor de SS Rotterdam, het cruiseschip dat ooit Rotterdam en New York met elkaar verbond. Voorafgaand aan het evenement ontvingen de gasten per post embarkation tickets waarop informatie over de locatie stond, de inhoud van het evenement was nog een verrassing.

Voor het kleine gezelschap was exclusief de Ambassador’s Lounge gereserveerd, de ruimte die vroeger bestemd was voor de 1e klas passagiers. De gasten werden ontvangen met een glas champagne en gelijk gevraagd op de foto te gaan voor een zogenaamd blue screen. Op de bewerkte foto die zij later als herinnering kregen toegestuurd stonden ze op de kade voor de boeg van het schip.

De gasten werden onthaald op een uitgebreid dinerbuffet terwijl saxofonist Costar voor de muzikale omlijsting zorgde. Een workshop linedancing, waarbij de gasten werden voorzien van een hoed en rood sjaaltje, bracht veel hilariteit. Nadat het dessert was genuttigd zorgden optredens van Anita Meijer en Lee Towers voor een hoogtepunt waarbij zij tevens 2 duetten zongen. Tot slot nam de VJ het over en werd er tot in de kleine uurtje gedanst.

Kerstgala voor medewerkers en partner

Kerstgala voor medewerkers en partner

Kerstgala voor medewerkers en partner

Nieuwsbrief