Belle Perez boeken

Belle Perez boeken

U kunt Belle Perez boeken bij Rocket Agency. Trakteer uw publiek op de warme klanken van de Spaanse Latin zangeres en u zult ervaren dat binnen een mum van tijd iedereen staat te swingen. Waar Belle Perez ook optreedt met haar passionele muziek, ze weet elk publiek voor zich te winnen.

Belle Perez boeken bij Rocket Agency

Rocket Agency is het boekingsbureau van Belle Perez. Bij ons kunt u Belle Perez boeken voor uw feest of evenement. Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij een ervaren partij. Bovendien zijn wij het exclusieve boekingskantoor van Belle Perez. Wat betekent dat we snel kunnen schakelen en voor speciale wensen of verzoeken direct contact opnemen met Belle Perez of haar management.

Behalve voor het boeken van een optreden van Belle Perez kunt u bij ons ook terecht voor de gehele organisatie van uw feest of evenement.

Hoe kunt u Belle Perez boeken

Direct een optreden van Belle Perez boeken? Bel ons op 0418- 576 085! U kunt Belle Perez ook boeken door gebruik maken van het online boekingsformulier.
   

Belle Perez Biografie

Maria Isabel Pérez Cerezo (1976) voelt zich na 18 jaar bikkelen in de muziekindustrie steeds vrijer in de keuzes die ze maakt – als artiest én als mens. 2016 wordt dan ook een jaar vol persoonlijke en professionele mijlpalen. Belle werd veertig, stapte in het huwelijksbootje met haar grote liefde Wouter en werd mama. Als artieste schittert ze in het tweede seizoen van Liefde voor muziek én brengt ze een nieuw album uit: Agua y fuego.

Het nieuwe album werd opgenomen met producer Jacobo Calderón, bekend van zijn werk met onder andere Laura Pausini. Agua y fuego bevat een mix van ritmische latin-tracks en eigentijdse versies van klassiekers zoals Quien sera en Besame mucho. De titelsong refereert aan spannende contrasten in Belles oeuvre en persoonlijkheid – tegenstellingen die Belle perfect weet te verzoenen tot een boeiend geheel.
‘Dankzij de showbusiness ben ik opgebloeid, geworden tot wie ik nu ben. Ik zit enorm goed in mijn vel, de puzzel van mijn leven past nu zo mooi in elkaar! Als artiest durf ik andere stijlen en genres aan, gaan de remmen los. Ik heb op het podium mezelf ontdekt.’

Al blikt ze zelf het liefst de toekomst in, haar verleden verklaart meteen waarom de weg naar succes voor haar extra bochtig was. Als dochter van Spaanse ouders groeide ze beschermd op in het kleine Hamont-Achel in België. Ze ging naar school bij de nonnen, een timide kind van twee culturen dat pas in de showbizz leerde zichzelf meer te laten gelden.

Haar Spaanse roots vind je terug in haar muziek, maar eigenlijk in haar hele wezen. Niet voor niets heeft ze nog steeds de Spaanse nationaliteit. ‘Spanje zit in mij, in mijn vurigheid maar ook in mijn verlangen naar rust, eenvoud en stilte’, zei ze ooit.
Haar eerste stapjes als zangeres zette ze als kind, toen ze zong in flamencogroepjes en deelnam aan talentenjachten. Bij het grote publiek werd ze bekend in 2000, door haar deelname aan het programma Eurosong, de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival, met het liedje Hello World. Al heeft ze uiteindelijk nooit meegedaan aan het Eurovisie Songfestival, ze vestigde in haar tweede moederland wel haar naam als zangeres en tv-presentatrice en scoorde hit na hit. Ook internationaal werd ze opgemerkt. Ze kreeg een platencontract in Amerika en toerde door Noord- en Zuid-Amerika.

In Nederland kan Belle rekenen op een grote fanbase, met name sinds ze in 2004 samen met Jan Smit het Tros Muziekfeest op het plein presenteerde. Ze stond in Ahoy’ en in de Heineken Music Hall. Haar roem kreeg een sneeuwbaleffect toen ze met haar derde album Baila Perez, de slimme switch maakte van pop naar latin, een stijl die haar op het lijf is geschreven. Ze was ‘thuis’. Hits als Que viva la vida, Enamorada, Que viva la vida en Ave Maria zitten in ons muzikale geheugen gegrift. Sinds 2007 weet ze ook het theater vrijwel jaarlijks te vinden.

Al deze ervaringen hebben haar gevormd tot wie ze nu is: een zangeres die op haar gevoel afgaat, vertrouwt op wie ze zelf is. Haar nummers kiest ze eveneens op gevoel, nummers die haar niet liggen en die ze dus niet met oprechte overtuiging kan brengen, zal ze niet opnemen.
Belle Perez kiest haar eigen pad, en gaat voluit voor haar dromen. Ze zit zestien jaar in het vak, en is gelukkiger dan ooit. Alles in het leven draait volgens haar uiteindelijk om de liefde. ‘Wie de liefde niet heeft, bezit helemaal niks.’

Wat Belle Perez uniek maakt

De veelzijdigheid van Belle Perez is ongekend. Of ze nu optreedt voor een klein publiek in een feesttent of voor een uitverkochte Heineken Music Hall, Belle Perez krijgt haar publiek met haar prachtige stem en swingende nummers aan het dansen.

Wilt u graag dat Belle Perez uw publiek in vuur en vlam zet met haar passionele Spaanse muziek? Een optreden van Belle Perez kunt u boeken bij Rocket Agency!.

U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency & Events.

©Copyright 2017 Rocket Agency

Social Media pagina's:  


Nieuwsbrief