Anita Meijer boeken

Anita Meijer boeken

Wilt u Anita Meijer boeken voor uw evenement? We bespreken graag met u de mogelijkheden. Anita is tevens te boeken voor een duet met Lee Towers.

Anita Meijer boeken bij Rocket Agency

Al ruim 35 jaar verzorgen we de boekingen van diverse artiesten, zoals Anita Meijer en Lee Towers. Aan persoonlijk service en flexibiliteit hechten we veel waarde. Daarom hebben we een speciale events afdeling opgericht die u kan assisteren bij de organisatie van uw evenement. Dat scheelt u een hoop werk en voor onze medewerkers is het dagelijkse kost. Bent u hierin geïnteresseerd? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Hoe kunt u Anita Meijer boeken

U kunt Anita Meijer op twee manieren bij ons boeken. Vindt u het prettiger om telefonisch uw boeking door te geven dan zijn we bereikbaar  op 0418- 576 085. Wilt u liever Anita Meijer online boeken dan kunt u hier het beste onderstaand boekingsformulier gebruiken.
   

Anita Meijer biografie

Samen met The Rainbow Train van Hans Vermeulen had Anita in 1976 een no.1 hit  met "The Alternative Way". In het jaar 1981 was haar grote doorbraak met de enorme no1. hit. "Why Tell Me Why". Dit werd de best verkochte plaat van 1981. De start voor een imposante carriere was gezet. Enorme hits zoals "They Don't Play Our Lovesong Anymore", "Idaho", "The One That You Love", "Het Spijt Me", e.v.a  volgden. Later treedt Anita op in de reeks concerten van Lee Towers in Ahoy. Zij zingen daar samen "Run To Me" en ook dat werd weer een dikke no1. hit! Twee jaar later waagt Anita, toen als eerste zangeres ooit, zelf de stap naar Ahoy met als resultaat een hele reeks uitverkochten voorstellingen.

Met de internationale megahit "Why Tell Me Why", meerdere Top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren 80 en 90! Alle denkbare onderscheidingen zijn haar toegekend zoals o.a. drie Edisons en de Zilveren en Gouden Harp. Anita wordt zelfs benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau Ook in de periode daarna blijft Anita mateloos populair en is een van de meest geboekte artiesten voor met name het evenementencircuit. Daarnaast treedt Anita regelmatig op als gastartieste bij diverse bands en orkesten. Dit smaakt naar meer en in 2009 zet Anita een nieuwe stap. Ze neemt samen met het Metropole Orkest het album "Tears Go By" op: een prachtig album met popsongs uit de jaren '50, '60 en '70. Anno 2011 is Anita weer helemaal terug van...eigenlijk nooit weggeweest! Anita was wekelijks te zien in de kijkcijferhit 'Beste Zanger van Nederland'. Daarnaast is haar grootste hit "Why Tell Me Why" afgelopen maanden door verschillende DJ's opnieuw uitgebracht. Momenteel scoort DJ F.R.A.N.K. wederom een internationale no.1 hit met deze geweldige song, waardoor een hele nieuwe generatie kennis maakt met de muziek van Nederlands meest succesvolle zangeres.

Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren. Anita is geliefd bij jong en oud, een vakvrouw cumlaude en - volgens insiders - een plezier om mee te werken.

U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency & Events.

©Copyright 2015 Rocket Agency

Social Media pagina's:  

Anita Meijer boeken

Nieuwsbrief