Danny Froger boeken

Danny Froger boeken - Bedrijfsfeest

Wilt u Danny Froger op uw bedrijfsfeest of ander evenement boeken? Dat kan exclusief bij Rocket Agency! Met zijn veelzijdig repertoire verrast hij uw publiek.

Danny Froger boeken bij Rocket Agency

U kunt Danny Froger exclusief boeken bij Rocket Agency. Al ruim 35 jaar verzorgen wij exclusief de boekingen van verschillende bekende artiesten waaronder Danny Froger. Dit betekent dat wanneer u Danny Froger wilt boeken, dit altijd via Rocket Agency verloopt. Wij hebben korte lijnen met het management van Danny waardoor wij erg snel kunnen schakelen.

Wij kunnen tevens de organisatie van uw gehele evenement verzorgen. Onze afdeling Rocket Events is gespecialiseerd in het organiseren van feesten en evenementen in de breedste zin van het woord. Onze medewerkers van de afdeling Rocket Events hebben ruime ervaring met de organisatie van feesten en evenementen. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen en vrijblijvend de mogelijkheden bespreken.

Hoe kunt u Danny Froger boeken?

Voor het boeken van Danny Froger kunt u contact opnemen middels onderstaande contactbutton. Het is ook mogelijk een van onze medewerkers telefonisch te spreken. U kunt bellen naar 0418- 576 085.
   

Danny Froger biografie

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten; hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin 2012 eindelijk de langverwachte eerste single ‘Vandaag’.

Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong waarvoor kosten nog moeite werden gespaard. ‘Vandaag’ stond in diverse hitlijsten enkele weken op de nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio. Ook op tv was er veel aandacht voor Danny's debuutsingle. Zo was hij o.a. uitgebreid te zien in programma's als ‘Life 4 You’, ‘Koffietijd’, 'RTL Boulevard' en 'SBS Shownieuws'.

Daarna werd het tijd voor een tweede single, de up-tempo zomer-plaat ‘Harder’. Een feel good pop-song over het ultieme liefdesgevoel: verliefd zijn. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door een spectaculaire videoclip. Danny gaat door op de ingeslagen weg om zijn plaatsje te veroveren. Hoogwaardige producties op een eigentijdse frisse wijze gepresenteerd.

Danny is tegenwoordig veel te zien en horen in Cafe Bolle Jan in Amsterdam. Daarnaast treedt hij natuurlijk in het hele land op met zijn feestelijk repertoire. Deze zomer maakt Danny zijn debuut als presentator van het SBS programma Nederland Muziekland dat vanaf zondag 12 juni wordt uitgezonden.

U kunt Danny Froger direct boeken voor een optreden!

U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency & Events.

©Copyright 2016 Rocket Agency

Social Media pagina's:  

Danny Froger boeken

Nieuwsbrief