Het Feestteam boeken

Het Feestteam boeken

Waarom een optreden van Het Feestteam boeken? Een zaal vol gezelligheid, het publiek zingt uit volle borst mee en handen die de lucht in gaan. Dat is waar Het Feestteam goed in is. Dit hilarische artiesten duo krijgt iedere zaal enthousiast.

Het Feestteam boeken bij Rocket Agency

Rocket Agency is het officiële boekingskantoor van Het Feestteam. Al meer dan 35 jaar boeken we de optredens van artiesten als Het Feestteam. We zijn een betrouwbare partij en vinden persoonlijke service belangrijk. Heeft u een speciaal verzoek? Laat het ons weten. Als officieel boekingskantoor kunnen we eenvoudig schakelen met de Het Feestteam en hun management.

Ook voor andere organisatorische zaken kunt u bij ons terecht. Voor ons evenementenbureau, Rocket Events, is het organiseren van evenementen dagelijkse kost. Of het nu gaat om een personeelsfeest, besloten feest of een product lancering. De expertise is bij ons in huis om van uw feest een bijzonder evenement te maken.

Hoe kunt u Het Feestteam boeken

Het Feestteam boeken voor een optreden is heel eenvoudig. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0418- 576 085. Uiteraard kunt u Het Feestteam ook online boeken middels onderstaande button.
 

Het Feestteam biografie

Stan en Frank vormen sinds 1999 samen Het Feestteam. Wie Het Feestteam boekt voor een optreden, krijgt een Feest met hoofdletter F. Ze maken hun slogan ‘Een feest is pas een feest als Het Feestteam is geweest’ meer dan waar. Getuigt ook de award ‘Beste feest act van Nederland’ die Het Feestteam al meerdere malen in ontvangst heeft mogen nemen.

Optredens van Het Feestteam

Het Feestteam is een veel geboekt artiesten duo voor feesten en partijen. Zodra ze het podium betreden gaan de handen de lucht in. Hun feestnummers zijn herkenbaar en worden door het publiek uit volle borst meegezongen. Het Feestteam staat garant voor een avond vol amusement. Daarnaast kent u Het Feestteam misschien van optredens in de Amsterdam Arena, Kuip, Gelredome, Ahoy en op het Museumplein tijdens Koninginnedag. Ook is Het Feestteam regelmatig te zien op tv.

Internationale bekendheid van Het Feestteam

Op vakantie in Oostenrijk, Singapore, België of Curaçao? Dan kan het zomaar zijn dat Het Feestteam je ter ore komt!

Bent u op zoek naar een optreden dat indruk maakt? Boek dan Het Feestteam!

Meerdere artiesten boeken

Uiteraard kunt u ook meerdere artiesten boeken bij Rocket Agency.

Glennis Grace boeken

Belle Perez boeken

René Schuurmans boeken

Frans Bauer boeken

Jeroen van der Boom boeken

U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency & Events.

©Copyright 2015 Rocket Agency


Social Media pagina's:  

Nieuwsbrief