Glennis Grace boeken

Glennis Grace boeken

Glennis Grace is exclusief te boeken bij Rocket Agency. Al 35 jaar marktleider in het boeken van artiesten op uw evenement.

Glennis Grace boeken bij Rocket Agency

Rocket Agency is het exclusieve boekingsbureau van Glennis Grace. Contact met Glennis Grace en haar management omtrent het boeken van optredens loopt via Rocket Agency. Al ruim 35 jaar verzorgt Rocket Agency de boekingen van gerenommeerde artiesten. Hiervoor hebben we in 2012 de Buma Stemra award ‘Beste boekingskantoor van Nederland’ mogen ontvangen.
Voor de organisatie van uw evenement kunt u ook bij Rocket Agency terecht. Onze evenementen afdeling is hierin gespecialiseerd. Zij boeken artiesten zoals Glennis Grace en assisteren u bij het boeken van een geschikte locatie, catering en tal van andere zaken. Of het nu om een besloten feest, een bedrijfsfeest of een ander evenement gaat. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Hoe kunt u Glennis Grace boeken

U kunt Glennis Grace bij ons boeken middels onderstaande contactbutton. Wilt u liever persoonlijk een medewerker spreken? We zijn bereikbaar op 0418- 576 085 en helpen u graag verder.
   

Glennis Grace biografie

Glennis Grace (Amsterdam, 19 juni 1978) is niet voor niets één van beste zangeressen van ons land. Met haar ongekende muzikale talent en succesvolle repertoire weet Glennis Grace elk publiek te raken. Dit jaar toert Glennis Grace door het land met haar allereerste theatershow. Met daarnaast nog twee optredens als onderdeel van de 'Ladies of Soul' is het wel zeker dat Glennis Grace zich niet hoeft te vervelen. Voeg daar een nieuw album aan toe en het jaar kan nu al niet meer stuk.

Nieuw Album Glennis Grace

Samen met producer Edwin Evers heeft ze hard gewerkt aan een nieuw Nederlandstalig album met onder andere het verrassende duet van Glennis Grace en John Ewbank 'Als het ons niets zou doen'. Daarnaast hebben artiesten als BlØf, Nielson en Guus Meeuwis nummers geschreven voor het nieuwe album.

Hoe het ooit allemaal begon

Glennis Grace was er vroeg bij. Op 11 jarige leeftijd zong ze de sterren van de hemel tijdens het Unicef Gala for Kids. Bij de show was Julio Iglesias te gast. Hij zag de kleine Glennis Grace (toen nog Glenda Batta) optreden en was zo onder de indruk dat hij haar uitnodigde om een duet te zingen tijdens zijn concertreeks in Ahoy. Het Nederlandse publiek leerde Glennis Grace kennen door haar deelname aan de Soundmixshow van Henny Huisman in 1994. De toen 16 jarige Glennis Grace zong in de finale het nummer ‘One moment in time’ van Whitney Houston. Ze veroverde met dit nummer de harten van de kijkers… én de jury. De finale van de Soundmixshow won ze glansrijk.

Carrière Glennis Grace

Velen zullen Glennis Grace ook kennen van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2005. Ze zong haar nummer ‘My impossible dream’ tijdens de voorrondes in Kiev. Na dit Russische avontuur zocht ze samenwerking met songwriter en producer Evert Abbing. De samenwerking resulteerde in een reeks prachtige Nederlandstalige liedjes. Het nummer ‘Als je slaapt’ werd in 2008 een grote hit.
Twee jaar later slaat Glennis Grace een nieuwe richting in. Samen met producers Fluitsma en Van Tijn brengt Glennis Grace een verrassende nieuwe plaat uit. Deze nieuwe richting blijkt bijzonder succesvol.

Awards Glennis Grace

De zangkwaliteiten van Glennis Grace zijn meerdere malen bekroond. In september 2013 mag ze voor de vierde maal op rij de Buma Stemra award ‘Beste Zangeres van Nederland’ in ontvangst nemen. Ook heeft ze de finale gewonnen van het populaire tv programma ‘Van popster tot operaster’ en werd ze door het conservatorium uitgeroepen tot ‘Zangeres met de beste zangstem en zangtechniek’.

Hits van Glennis Grace

Dankzij deelname aan het programma 'de beste zangers van Nederland'  in 2011 krijgt de carrière van Glennis Grace een enorme boost. In het programma zingt Glennis Grace het nummer 'Afscheid' van Volumia. Het Nederlandse publiek weet haar zangkwaliteiten te waarderen. de single valt in de smaak en wordt 'en masse' gekocht. Binnen een week staat het nummer op 1 in de hitlijsten en zal daar wekenlang blijven staan. Het levert haar een eerste gouden plaat op en een Edison nominatie voor 'Beste single'. In de Amsterdamse club Dauphine geeft Glennis Grace een intiem concert om het succes te vieren. Samen met haar vaste band zingt ze haar favoriete nummers. De opnames verschijnen op CD en DVD onder de naam 'One Night Only'. Ook deze opnames slaan aan. Glennis Grace mag niet veel later haar eerste Platina Plaat in ontvangst nemen.

Voor het nummer 'Always' weet Glennis Grace het prestigieuze Metropole orkest te strikken. Samen met Edwin Evers neemt ze later dat jaar het nummer 'Wil je niet nog 1 nacht' op. Samen brengen ze het nummer ten gehore tijdens de tv show The Voice. Ook deze single wordt met een gouden plaat bekroond. De opbrengsten van het nummer gaan naar de Stichting Free a Girl (voorheen Stichting Stop Kindermisbruik)  waar Glennis Grace ambassadrice van is.

Ook 2012 blijkt een succesvol jaar voor Glennis Grace. Ze brengt het album ‘This is my voice’ uit. Naar eigen zeggen haar meest persoonlijke album ooit. En voor het eerst in haar carrière staat ze in een uitverkochte Heineken Music Hall met een avondvullend programma.

In de zomer van 2013 komt het nummer ‘Ondanks Alles’ uit. Het nummer is tevens de titelsong van de film ‘Smoorverliefd’. In september 2013 staat Glennis Grace wederom in de Heineken Music Hall.

November 2013 is het eerste kerstalbum van Glennis Grace uitgekomen. 'One Christmas Night Only' is een prachtig album met haar favoriete kerstnummers en enkele nieuwe nummers. Een heerlijk sfeervol repertoire voor de gezellige kerstperiode.

Op dit moment behoort Glennis Grace tot de meest geboekte artiesten van ons land. Dat is niet voor niets. Waar ze ook komt, weet ze als geen ander de show te stelen. Wilt u dit ook meemaken? U kunt Glennis Grace boeken voor een optreden.
 

Meerdere artiesten boeken

Rocket Agency kan ook boekingen voor u regelen van andere artiesten, zoals bijvoorbeeld:

Ruth Jacott boeken

Rene Froger boeken

René Schuurmans boeken

Frans Bauer boeken

Jeroen van der Boom boeken

U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency & Events.

©Copyright 2015 Rocket AgencySocial Media pagina's:  

Nieuwsbrief