Hans Klok boeken

Hans Klok boeken

Hans Klok - the fastest magician in the world - kunt u ook boeken op uw evenement, personeelsfeest, relatie evenement of product introductie. Tijdens zijn optredens komen veel bekende illusies voorbij.

Hans Klok boeken bij  Rocket Agency

Een optreden van Hans Klok boekt u bij Rocket Agency. Wij bespreken alle mogelijkheden met u en leggen vervolgens de boeking voor u vast.
Wilt u hulp bij het organiseren van uw evenement? Onze afdeling Rocket Events is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen, van klein tot groot en van A tot Z.

Hoe kunt u Hans Klok boeken

Een optreden van Hans Klok kunt u boeken middels onderstaande contactbutton. Vindt u het prettiger om uw aanvraag telefonisch te bespreken? Dan kunt u ons bereiken op 0418- 576 085.
   

Hans Klok biografie

Hans Klok raakte op zijn tiende gefascineerd door het goochelen nadat hij van zijn opa een eenvoudige goocheldoos had gekregen, waarna hij goocheltrucs begon te geven op verjaardagspartijtjes. Met de hulp van zijn vader begon Hans nieuwe illusies te bedenken en op 14-jarige leeftijd werd hij Nederlands en Europees jeugdkampioen goochelen.

Professioneel illusionist

Mede door zijn kenmerkende stijl van snelle, spectaculaire illusies groeide Hans uit tot een professioneel illusionist. Begin jaren ’90 trok hij 170.000 bezoekers in Duinrell en werkte hij mee aan theatershows van Andre van Duin en Gerard Joling. Hij won vele nationale en internationale prijzen en schitterde in spectaculaire tv-shows. Internationale faam verwierf Hans met name door in 1996 tot opperste verbazing van zijn toeschouwers een Mercedes te laten verdwijnen en door een jaar later in een voetbalstadion 25 voetballers tevoorschijn te toveren uit een kleine doos. Hans was inmiddels uitgegroeid tot een ongeëvenaarde illusionist met een geheel eigen stijl.

Hans Klok theatershow

In 1997 begint hij aan de eerste van een serie theatershows, waarmee hij ook buiten Nederland steeds meer aan de weg timmert. Zo was hij in 2004 met 64 voorstellingen de eerste internationale artiest die door China toerde. In 2005 kreeg Hans een unieke kans om te laten zien waarom hij de snelste illusionist ter wereld werd genoemd als hij tijdens het FIFA-wereldkampioenschap in Duitsland als enige live-act die avond de wereldbeker tevoorschijn goochelt voor 500 miljoen tv-kijkers in 152 landen.

Vanaf 2005 werkte hij aan een grootse show met tal van nieuwe illusies, zowel geschikt gemaakt voor het Europese als Amerikaanse publiek. Faster than Magic ging in januari 2007 in Duitsland in première. Enkele maanden later vertrekt Hans naar Las Vegas om aan een nieuw, spectaculair avontuur te beginnen.

Hans Klok in Las Vegas

“See you in Vegas!” Met deze woorden sloot Hans jarenlang zijn optredens af. Al in 1994 trad hij voor het eerst op in Las Vegas en in 1996 bracht hij voor NBC vanuit Ceasar’s Palace 60 miljoen tv-kijkers live in vervoering. Maar in 2007 werd met een eigen show een lang gekoesterde artiestendroom pas écht werkelijkheid en werd hij de eerste Nederlander die een half jaar onafgebroken op de Strip in Las Vegas heeft opgetreden.

Met zijn show The Beauty of Magic speelde hij 144 voorstellingen in het Planet Hollywood Resort and Casino Las Vegas. De show met Pamela Anderson in de rol van assistente, ging op 2 juni 2007 groots in première. Tot de laatste voorstelling op 8 december heeft Hans gewerkt aan zijn wereldwijde bekendheid met zijn shows, zijn samenwerking met Pamela Anderson en zijn optredens in televisie programma’s die coast-to-coast werden uitgezonden. Na de oorspronkelijk geplande drie maanden, werd de show met nog eens drie maanden verlengd én werd het aantal shows per week opgevoerd.

Hans Klok in Nederland

Eenmaal terug in Nederland tourde Hans 3 maanden lang langs 17 totaal uitverkochte Nederlandse theaters waarna hij tot en met mei 2009 als gast optrad in de Dinnershow of Dreams. In de zomer van 2009 tourde hij door Duitsland en Oostenrijk en in December van dat jaar was Hans een van de hoofdacts in het Wereld Kerstcircus in Carré.

Hurricane

2010 staat in het teken van de voorbereidingen van een compleet nieuwe theatershow getiteld HURRICANE. In oktober ging de show in Theater Carré in première en bleef daar gedurende een week. Daarna tourde Hans tot voorjaar 2011 door Nederland, slechts onderbroken door 29 voorstellingen in Duitsland alleen in de maand december!

In 2011 stond Hans Klok als eerste illusionist maar liefst 5 weken in een uitverkocht Koninklijk Theater Carre met de show CIRCUS HURRICANE, een combinatie van magic en circus met aansluitend een landelijke tournee.

Houdini Experience

Het volgende hoogtepunt volgde in februari/maart 2012: 5 weken in The Peacock Theatre in het Londonse Westend met The Houdini Experience. Deze voorstelling is in 2013 tevens in alle Nederlandse theaters te zien.

Wilt u uw publiek trakteren op een optreden van Hans Klok? U kunt Hans Klok boeken voor diverse shows.

De biografie van Hans Klok kunt u opvragen bij Rocket Agency & Events.

©Copyright 2015 Rocket Agency

Nieuwsbrief