Nathalie Makoma boeken

Nathalie Makoma boeken

Een optreden van Nathalie Makoma kunt u boeken bij Rocket Agency. De weergaloze Nathalie weet met haar energieke repertoire haar publiek in te pakken als geen ander.

Nathalie Makoma boeken bij Rocket Agency

Rocket Agency is het officiële boekingskantoor van Nathalie Makoma. Een optreden boeken van Nathalie loopt altijd via ons boekingsbureau. Het grote voordeel hiervan voor u is dat we in direct contact staan met Nathalie en haar management. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn speciale verzoeken vaak bespreekbaar.

Hoe kunt u Nathalie Makoma boeken

Een optreden van de veelzijdige Nathalie kunt u bij ons boeken door te bellen met 0418- 576 085. We boeken Nathalie dan gelijk voor u. U kunt voor het boeken van Nathalie ook gebruik maken van ons boekingsformulier. 

Nathalie Makoma biografie

Al op haar zevende is Nathalie ontzettend veel met muziek bezig. Rond die tijd zingen haar broers en zussen samen in een gospelband: Makoma. Nathalie Makoma mag echter nog niet meedoen, omdat ze te klein is en nog niet kan lezen. Dit vindt ze zo erg, dat ze ieder vrij uurtje oefent met lezen. En uiteindelijk weet ze haar broers en zussen te overtuigen. Na verloop van tijd groeit het succes van Makoma. Vooral in Duitsland wordt de gospelband bekend, maar ook vanuit andere Europese landen wordt Makoma gevraagd om te komen optreden. Ongekend gospelsucces. Nathalie is veertien jaar als haar familie, mede dankzij haar brief aan de koningin, een verblijfsvergunning in Nederland krijgt. De Makoma's verhuizen naar Nederland. Voor Nathalie het startschot van een immense succesvolle internationale carriére. In Idols weet ze wekelijks de miljoenen kijkers te imponeren met haar bruisende optredens. Van 'Proud Mary' van Ike en Tina Turner tot 'Stayin' Alive' van The Bee Gees: bij elk nummer gaat het dak eraf. Jerney Kaagman noemt haar een 'buhnebeest', terwijl Gordon haar vergelijkt met Jocelyn Brown, Tina Turner en Beyoncé (Nathalies grote voorbeeld). Uiteindelijk wordt Nathalie in een zinderende finale tweede. Niettemin sleept ze een contract bij Sony BMG in de wacht. Direct na Idols volgt er een heftige tour. In vier maanden tijd levert ze meer dan 150 vurige shows af. Nathalie levert op dit moment ook haar eerste single af, 'I Won't Forget'.

Hierna volgen diverse hits, en tussendoor reist Nathalie ook regelmatig af naar haar geboorteland Congo waar Michael Jackson –achtige taferelen afspelen op het moment dat Nathalie voet zet op geboortegrond. Het succes is tot op de dag van vandaag immens in Congo, en Nathalie tourt nog regelmatig door Congo en staat daar steevast voor uitverkochte zalen.

Maar ook in Nederland is Nathalie uitgegroeid tot een vaste waarde in de muziekindustrie. Haar talloze TV optredens en inmiddels duizenden live shows in het land hebben ervoor gezorgd dat Nathalie tot één van de meest geboekte zangeressen van ons land behoort. Haar optredens zijn energiek en vol power, en in combinatie met haar imponerende voorkomen en immense haardos (haar onlosmakelijke handelsmerk) een garantie voor een half uurtje muzikaal vuurwerk.

In 2015 had Nathalie haar eigen real life soap op RTL5, “Congolese Bruiloft op het Platteland’, waarin de kijkers 6 weken lang de voorbereidingen en het uiteindelijke huwelijksfeest op de voet konden volgen. De soap werd een groot succes, en de leader van de serie, ‘Feels Like Afrika’, verscheen op single.

Momenteel werkt Nathalie hard aan een nieuwe single, die binnenkort zal verschijnen.

Facts Nathalie Makoma
2008 Idols (runner up)
2008 Gastoptredens Toppers in Concert
2009 AVRO Dancing With The Stars
2010 EO The Mattheus Masterclass
2014 SBS Sterren Springen
2014 RTL4 Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS
2015 Jurylid ‘The Voice of Congo’
2015 RTL5 Real life soap, ‘Congolese Bruiloft op het Platteland’

Maak uw feest of evenement extra bijzonder met een optreden van Nathalie.

U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency & Events.

©Copyright 2016 Rocket Agency

Nieuwsbrief