Jeroen van der Boom boeken

Jeroen van der Boom boeken - Bedrijfsuitje

Een optreden van Jeroen van der Boom kunt u boeken bij Rocket Agency. Rocket Agency is een toonaangevend boekingsbureau met ruim 35 jaar ervaring.

Boek Jeroen van der Boom voor uw evenement

Jeroen van der Boom kunt u boeken om op uw feest of evenement te komen optreden. Heeft u een speciaal verzoek? Rocket Agency is het exclusieve boekingskantoor van Jeroen van der Boom. Hierdoor staan we in direct contact met Jeroen van der Boom en zijn management. Speciale wensen kunnen we eenvoudig met hun bespreken.

Wist u dat Rocket Agency ook een evenementenbureau heeft voor het organiseren van professionele feesten en evenementen? Onze medewerkers van Rocket Events staan voor u klaar om u te helpen met de organisatie van uw feest of evenement. Of het nu om een huwelijk, personeelsfeest of product lancering gaat. We denken met u mee en nemen u het werk uit handen.

Hoe kunt u Jeroen van der Boom boeken

U kunt Jeroen van der Boom direct boeken door telefonisch contact met ons op te nemen op 0418- 576 085. Uiteraard kunt u Jeroen van der Boom ook online boeken. Hiervoor kunt u de boekingsbutton hieronder gebruiken.
   

Jeroen van der Boom biografie


Jeroen van der Boom is al lange tijd bekend bij het grote publiek. Veel mensen kenden Jeroen van der Boom als presentator op tv, als imitator of van zijn optredens bij dinershows. Zijn echte doorbraak in de muziek kwam in 2007 toen zijn nummer ‘Je bent zo’ een grote hit werd. Veelzijdig is hij nog steeds, maar we zien hem een stuk minder op tv als presentator. Dat is maar goed ook. De bühne is waar hij thuis hoort!

Optredens Jeroen van der Boom

Ook de nummers die hij na zijn grote hit ‘Je bent zo’ uitbracht, bleken succesvol. Binnen een jaar tijd stond hij tweemaal in een overvolle Heineken Music Hall. Net toen hij de studio in wilde duiken voor nieuwe nummers, werd Jeroen van der Boom benaderd voor de Toppers. Of hij Gerard Joling wilde vervangen. Tegen de Toppers zeg je natuurlijk geen nee. Maar hierdoor werd 2009 wel een enorm druk jaar voor Jeroen van der Boom. Eigen optredens, plannen voor een nieuw album, het Songfestival met de Toppers en natuurlijk de Toppers concerten in de Amsterdam Arena. Ook in 2011 staat Jeroen van der Boom weer twee keer in een maand in een uitverkochte Heineken Music Hall en later het jaar drie maal met de Toppers in de Amsterdam Arena.

Maatschappelijke betrokkenheid van Jeroen van der Boom

Stil zitten is niets voor Jeroen van der Boom en zich inzetten voor mensen die het moeilijk hebben, vindt hij belangrijk. Daarom vertrok Jeroen van der Boom in 2010 voor UNICEF en de Nationale Postcode Loterij naar het arme Sierre Leone. Hij bezocht er scholen en medische posten en was diep onder de indruk. Weer terug in Nederland werden twee concerten georganiseerd tijdens SAIL 2010 die volledig in het teken stonden van de projecten in Sierre Leone. Door foto’s en filmpjes maakte Jeroen van der Boom zijn publiek deelgenoot van zijn reis. In 2011 zet Jeroen van der Boom zich in voor de strijd tegen kanker. De campagne single ‘Niemand Anders’ wordt een grote hit. De opbrengst komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Jeroen van der Boom terug op tv

Niet als presentator, maar als jurylid van het in 2010 nieuwe kijkcijferkanon The Voice was Jeroen van der Boom wekelijks te zien op tv. Als presentator was hij dat jaar ook even terug. Hij presenteerde Lotto Weekend Miljonairs. De combinatie optreden en presenteren bevalt hem eigenlijk wel. Na zijn huwelijk in 2011 met Dany presenteert hij de zaterdagavondshow ‘Wedden dat ik het kan’. In 2012 komen daar de shows ‘The winner is…’ en ‘Wat schat je?’ bij. In 2013 presenteerde Jeroen de programma's Bloed, Zweet & Tranen, De Beste Liedjes van en Beter Dan Het Origineel. In 2015 speelde Jeroen overtuigend de rol van Petrus in het grote muzikaal-bijbelse Paasevenement The Passion in Enschede. Vanaf mei 2016 kun je Jeroen volgen in het programma 'Beste Zangers' waar hij schittert naast O'G3NE, Sharon Doorson, Willeke Alberti, Rene van Kooten en Brownie Dutch. In het najaar van 2016 is Jeroen samen met zijn vrouw Dany te zien in de 2e editie van het succesvolle programma Dance, Dance, Dance. Op dit moment is Jeroen van der Boom samen met de drie andere toppers opzoek naar een nieuwe topper in het televisieprogramma 'Topper Gezocht' op SBS. Hier kan hij zijn passie voor zingen en presenteren combineren. V

Wilt u graag dat hij ook bij u komt optreden? Dat kan! We kunnen een optreden van Jeroen van der Boom voor u boeken.

Social Media pagina's:
  

Nieuwsbrief