Jorge Castro boeken

Jorge Castro boeken - Bedrijfsfeest

Jorge Castro is een van de meest geboekte tenoren van Nederland. Wilt u Jorge boeken voor een spetterende opening van uw feest? Dat kan via Rocket Agency.

Jorge Castro boeken bij Rocket Agency

Wanneer u Jorge Castro op uw evenement wilt boeken, bent u bij Rocket Agency aan het goede adres. Wij verzorgen ruim 35 jaar de boekingen en het management van veel bekende artiesten.

Onze afdeling Rocket Events kan tevens de totaalorganisatie voor uw evenement verzorgen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Jorge Castro boeken

Wilt u Jorge Castro boeken op uw evenement? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactbutton of telefonisch op 0418- 576 085.
   

Jorge Castro biografie

Jorge Castro werd geboren op 9 maart 1959 in Asunción, Paraguay.  Begon zijn carrière in zijn vaderland, waar hij de eerste prijs won op een televisietalentenjacht van Canal 9 TV Paraguay in 1982. Deze prijs bestond uit een contract in dit genoemde TV zender. Aantal maanden later kreeg hij een andere contract om door heel Europa op te treden. Vanaf dit moment begon Jorge Castro een fantastische internationale carrière.

Sinds de Jaren negentig werd Jorge Castro als ‘de 4e tenor’ erkent door de Europese pers en maakte een grote stap in zijn carrière met een onvergetelijke imitatie van Luciano Pavarotti’s Caruso, goed voor een eindoverwinning in de grote finale van de Henny Huismans Soundmixshow van 1991.

Albums van Jorge Castro

Tot nu toe bezit hij meer dan vijftien records CD albums en 8 Live DVD´s. Tussen deze, in het jaar 2004, nam hij een eigen geschreven repertoire op van Italiaans en Spaans gezongen liederen in de Studio 2 van de beroemde Abbey Road Studios in London op, waar onder anderen de beroemde artiesten als The Beatles en The Rolling Stones hebben opgenomen. De materiaal van Jorge Castro werd voltooid met de deelname van het London Philharmonic Orchestra onder leiding van de Nederlandse maestro Harry Van Hoof, directeur van het Eurovisie Song Festival gedurende 25 jaar.

In 2006 launcht hij zijn album Emotions, en in 2007 zijn eerste CD/DVD "Jorge Castro & FRIENDS I" opgenomen in en live concert met groot orkest, koor en ballet in het theater Spant te Bussum, Nederland.

In 2008 presenteert hij zijn tweede CD/DVD  "Jorge Castro & FRIENDS II" ook opgenomen in een live concert in de Studio 21 in te Hilversum.

Jorge Castro concert

Op 29 januari 2009 vierde de Zuid-Amerikaanse Voetbal Bond (CONMEBOL) de opening van het Zuid-Amerikaanse Voetbal Museum en het Convention Center waar Jorge Castro de artiestike hoofdpersoon was. Samen met een 110 man orkest, koor en ballet heeft hij nogmaals een prachtig concert bevestigt. De release van dit materiaal vind plaats in 2010 als promotie voor de World Cup 2010 in Zuid Africa.

In dat zelfde jaar gaf hij een concert als een tribute aan de Paraguayaanse muziek die ook in 2010 uitkwam in een dubble pack CD/DVD presentatie als “Mi Patria Soñanda – Homenaje a la Música Paraguaya” (Mijn Gedroomde Land – Eerbetoon aan de Paraguayaanse Muziek).
Ook heeft hij  in dit jaar de productie van het audio-visuele materiaal van een geweldig concert in het opera-huis “Teatrul Odeon” te Bukarest, Roemenië, uitgebracht.

Op 5 Mei 2011 heeft Jorge Castro een gigantish concert voor 50.000 personen gegeven ter ere van de 200 jaar bevrijding van Paraguay van de Spaanse monargie waarvan ook een geweldig CD/DVD word gepresenteerd in 2012. 

Alle grote concerten die hierboven genoemd zijn werden uitgezonden in de jaren 2006, 2007 en 2008 door TROS Nederlandse Televisie en ook door de belangrijkse digitale Belgische zenders.

Het jaar 2012 belooft voor Jorge Castro veel succes en muzikale top momenten zoals de artiest tot nu toe is gewend te leveren.

Wilt u uw gasten ook vermaken met een fantastisch optreden van Jorge Castro? Jorge Castro is te boeken voor diverse optredens.

U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency & Events.

©Copyright 2018 Rocket Agency

Nieuwsbrief