Laura Fygi boeken

Laura Fygi boeken

Zou u graag Laura Fygi boeken voor een optreden? De zeer ervaren Laura Fygi is één van de meest veelzijdige zangeressen van ons land. Zonder problemen zingt ze in het Engels, Frans, Spaans en Portugees. Haar repertoire is uitgebreid en zeer divers qua genre. Haar platen liggen in meer dan 30 landen in de winkels.

Laura Fygi boeken bij Rocket Agency

Bij Rocket Agency kunt u een optreden van Laura Fygi boeken. Wij zijn een gerenommeerd boekingskantoor dat al ruim 35 jaar de boekingen van diverse artiesten, waaronder Laura Fygi faciliteert. Voor Laura Fygi verzorgen wij ook het management. Wilt u Laura Fygi boeken en heeft u een speciale wens? Wij kunnen hierin direct schakelen met Laura Fygi zonder tussenkomst van andere partijen.

Ook voor de organisatie van een personeelsfeest of ander evenement kunt u bij ons terecht. Ons evenementenbureau, Rocket Events, is hierin gespecialiseerd. We spreken graag de mogelijkheden met u door.

Hoe kunt u Laura Fygi boeken

Een optreden van Laura Fygi kunt u eenvoudig boeken door te bellen met 0418- 576 085. Uiteraard kunt u ook het online boekingsformulier invullen middels onderstaande button.
   

Laura Fygi biografie

Het levensverhaal van Laura Fygi heeft veel weg van een sprookje. Haar vader is directeur bij Philips als hij een buikdanseres ontmoet die hem bijzonder intrigeert. Samen krijgen ze een prachtige dochter. Het gezin woont in Montevideo, Uruguay en later in Nederland. De jonge Laura zingt al voor ze kan lopen.

Terug in Nederland wordt de sexy meidengroep Centerfold opgericht. De inmiddels volwassen Laura Fygi is één van de drie groepsleden. Met Centerfold trekt Laura Fygi de hele wereld over voor optredens. Een eigen solocarrière komt in zicht als de manager van Centerfold bij een platenmaatschappij directeur wordt.

Jazz carrière Laura Fygi

Laura Fygi krijgt de kans om te doen wat ze het liefste wil; jazz zingen. Met hulp van grote namen als Toots Thielemans, Philippe Catherine, Clark Terry, Michael Franks en Michel Legrand neemt zij prachtige nummers op. Met name het nummer ‘Watch what happens’ wordt zeer enthousiast ontvangen.

Laura Fygi en het Metropole orkest

Samen met het Metropole orkest treedt Laura Fygi op in het historische Carré dat voor deze voorstelling geheel is uitverkocht. Zowel in Nederlands als in Amerika wordt het concert uitgezonden op tv. De dvd’s en cd’s gaan als warme broodjes over de toonbank.

Wat is het geheim van haar succes? Haar fantastische stem, beeldschone uiterlijk en internationale allure laten Laura Fygi stralen. Als geen ander weet ze met haar nummers een verhaal te vertellen dat mensen raakt. Laat u ook betoveren door de zangkwaliteiten van Laura Fygi. U kunt Laura Fygi boeken voor een optreden.

In 2015 vierde Laura haar 25-jarig jubileum als solo artiest maar van stoppen is nog lang geen sprake. Stond ze vroeger onder contract bij Universal Music Nederland, nu heeft haar carrière zich toch wel verplaatst naar het Aziatische deel van de wereld. En dus was de volgende stap een logische… Ze tekende onlangs een wereldwijde platendeal met Universal Music in Azië en nog dit jaar verschijnt een splinter nieuwe CD onder de titel Jazz Love. De cd bevat populaire popsongs die Laura haar eigen sausje heeft gegeven… Arrangementen die in haar stijl zijn geschreven, bossa, swing, soft jazz, waarmee nummers van Sade, de Beatles, Alicia Keys en Don McLean een hele nieuwe dimensie krijgen!

En er staat een tournee op de agenda met het Trio van Danny Malando, een bijzonder verrassende combinatie! Het belooft een zeer gevarieerde voorstelling te worden met veel humor en interactie met het publiek.

Deze jazz diva is heeft nog heel wat noten op haar zang……

U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency & Events.

©Copyright 2016 Rocket Agency

Social Media pagina's:  

Nieuwsbrief