Lee Towers boeken

Lee Towers boeken - Themafeest

Lee Towers kunt u boeken voor een optreden. Lee Towers weet als geen ander hoe een goede show in elkaar zit. Van uw evenement maakt hij met al zijn kennis, ervaring en muzikaliteit een daverend succes.

Lee Towers boeken bij Rocket Agency

Een optreden boeken van Lee Towers loopt altijd via Rocket Agency. Wij zijn het exclusieve boekingskantoor van Lee Towers. Daarnaast verzorgen we ook het management van Lee Towers. Dat maakt het boeken van Lee Towers nog eenvoudiger.

We kunnen u ook de organisatie van uw feest of evenement uit handen nemen. Onze medewerkers van de events afdeling zijn hierin gespecialiseerd en helpen u graag. Doordat we alles onder één dak hebben, kunnen we u net dat beetje extra service geven. Heeft u speciale wensen of verzoeken? Aarzel niet en laat het ons weten.

Hoe kunt u Lee Towers boeken

U kunt Lee Towers direct boeken via ons online contactformulier. Hiervoor gebruikt u onderstaande boekingsbutton. Uiteraard kunt u Lee Towers ook telefonisch boeken. We zijn bereikbaar op 0418- 576 085.
   

Lee Towers biografie

Kent u die show van Willem Duys nog? In het programma ‘Voor de vuist weg’ gaf Willem Duys regelmatig talentvolle zangers de kans om hun zangkwaliteiten ten gehore te brengen. Zo was het in 1975 de eer aan Lee Towers. Die toen nog werd aangekondigd als Leen Huijzer, de zingende kraanmachinist.

Lee Towers aan het begin van zijn carrière

De zendtijd bij Willem Duys stelt Lee Towers in de gelegenheid om van zingen zijn beroep te maken. Een aantal jaren is hij vooral te horen in nachtclubs. Maar Lee Towers heeft meer in zijn mars en werkt er hard voor om zijn doelen te bereiken. Omslagpunt is een optreden in 1980 in de Rotterdamse Doelen. De zaal is tot de nok toe gevuld met enthousiaste fans en Lee Towers zet een daverende show neer. De show krijgt goede recensies en een jaar later staat Lee Towers in het Amsterdamse Carré. Door de goede verhalen over Rotterdam is Carré in een mum van tijd uitverkocht.

Lee Towers in Concert

Met de positieve ervaringen van Rotterdam en Amsterdam in zijn rugzak besluit Lee Towers een nieuwe uitdaging aan te gaan. ‘Lee Towers in Concert’. Een theatertour langs 30 theaters in Nederland en België. Door de samenwerking met een orkest, achtergrond zangers en balletdansers wordt het een spetterende en zeer indrukwekkende show. De optredens leveren hem diverse prijzen op. Het sterkt de gedachte om het jaar erop met de show ‘An evening with Lee Towers’ het land door te trekken.

Lee Towers ‘Gala of the year’

Had Lee Towers hiermee zijn top bereikt? Nee, is het overduidelijke antwoord. Het kon nog groter, mooier en beter. Door het orkest uit te breiden tot 70 man en de absolute top op het gebied van licht en geluid te contracteren, wist Lee Towers boven zichzelf uit te stijgen. ‘Gala of the year’ was als evenement zo succesvol dat Lee Towers besloot jaarlijks naar Ahoy terug te keren met een fenomenaal Gala of the year.

Lee Towers nog eenmaal in Ahoy

Tegen alle verwachtingen in keerde Lee Towers nog een laatste maal terug naar Ahoy. Ter gelegenheid van zijn 35 jarig artiestenbestaan trakteerde hij zijn publiek op de spetterende show ‘One night Only’. Het Metropole orkest en zijn vaste achtergrond koor waren wederom van de partij. Anita Meijer en LA The Voices verzorgden gastoptredens.

Lee Towers heeft in zijn lange loopbaan bewezen een grootse show neer te kunnen zetten. Wilt u graag dat hij bij u een show neerzet? U kunt Lee Towers boeken voor uw evenement.

U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency & Events.Social Media pagina's:  

©Copyright 2018 Rocket Agency

Nieuwsbrief