Rene Froger boeken

Rene Froger boeken - Uitje

U kunt Rene Froger boeken om op uw evenement te komen optreden. Met nummers als ‘Just say hello’ en ‘Alles kan een mens gelukkig maken’ krijgt hij nog steeds elke zaal los. Het publiek zingt uit volle borst enthousiast mee met deze super hits.

Rene Froger boeken bij Rocket Agency

De boekingen van Rene Froger worden gefaciliteerd door Rocket Agency. Rene Froger is één van de exclusieve artiesten van Rocket Agency. Dat wil zeggen dat het boeken van Rene Froger altijd via ons kantoor loopt. Daarnaast verzorgen we ook het management van Rene Froger. Hierdoor kunnen we snel schakelen bij speciale verzoeken omtrent het boeken van Rene Froger.

Rocket Agency heeft een speciale afdeling die gespecialiseerd is in het organiseren van feesten en evenementen. Hierdoor kunnen we u ook bijstaan bij de gehele organisatie van uw evenement. We denken graag met u mee en kunnen u veel werk uit handen nemen. Aarzel niet om ons hiervoor te benaderen. We spreken graag de mogelijkheden met u door.

Hoe kunt u Rene Froger boeken

Het boeken van Rene Froger kunt u op twee manieren doen. U kunt ons bellen om uw boeking door te geven. Dit kan op telefoonnummer  0418- 576 085. Het is ook mogelijk om Rene Froger te boeken via onderstaande contactbutton.
   

Rene Froger biografie

Rene Froger kennen we natuurlijk allemaal van het nummer ‘Alles kan een mens gelukkig maken’. Maar voor hij met dit nummer bij het grote publiek bekend werd, was hij al geruime tijd bezig met muziek.. Eigenlijk heeft zijn leven altijd in het teken van muziek gestaan.

Rene Froger als kleine jongen

Het zingen is Rene met de paplepel ingegoten. Zijn ouders Jan en Mien traden samen op als duo. Jan Froger had destijds een café in de Staasliedenbuurt. De jonge Rene Froger zong hier regelmatig. Na het winnen van een talentenjacht mocht hij met Ted de Braak op pad en Mini & Maxi. In 1979 bracht hij zijn eerste liedje uit ‘Disco a la carte’.

Eerste successen Rene Froger

Het eerste album waarmee Rene Froger de tipparade bereikte was ‘Love leave me’. Het jaar erop stond zijn single ‘Winter in America’ op nummer 10 in de Top 40. Zijn eerste gouden plaat nam hij in 1988 in ontvangst. En toen werd het 1989. Dit zou het jaar worden waarin het leven van Rene Froger voor altijd zou veranderen. Het nummer ‘Alles kan een mens gelukkig maken’ werd een mega hit. De single ging 300.000 keer over de toonbank en leverde een drievoudige platina status op.

Concerten Rene Froger

In 1992 trekt Rene Froger door het land met een theatertour. De reeks concerten sluit hij af met een optreden in Ahoy. Binnen een mum van tijd is het concert uitverkocht. Ook een tweede en derde concert zijn ook snel uitverkocht. Er komt zelfs een vierde concert. Een mooie gelegenheid om zijn 5 jarig jubileum te vieren. In het kader hiervan brengt Rene Froger het verzamelalbum ‘Sweet hello’s and sad goodbyes’ uit. Mede dankzij zendtijd tijdens Oud en Nieuw wordt het album een daverend succes. Met maar liefst vijf keer platina is het één van de best verkochte albums uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Het gaat Rene Froger voor de wind. Zijn cd ‘The power of passion’ wordt in de voorverkoop al bekroond met een gouden plaat. Niet lang daarna krijgt hij uit handen van niemand minder dan Céline Dion een Edison award voor beste zanger en beste album. In 1994 staan er tien concerten in Ahoy op het programma. Ze zijn binnen enkele uren allemaal uitverkocht.

Rene Froger als één van de Toppers

Samen met Gerard Joling en Gordon vormt Rene Froger in 2005 De Toppers. De shows in de Amsterdam Arena blijken een groot succes. De Toppers wordt een jaarlijks terugkerend fenomeen. Door de jaren heen wijzigt de samenstelling zo nu en dan, maar Rene Froger is er altijd bij. De Toppers krijgen in 2009 een nieuwe uitdaging voor hun kiezen. Met het nummer ‘Shine’ gaan ze Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Kiev. Helaas komt het nummer niet door de voorrondes heen, maar geschitterd hebben de mannen in hun opvallende outfits. Na het songfestival in 2009 bleven ze groeien en groeien en staan ze tot op de dag van vandaag in uitverkochte arena's. In 2018 kwam hier een nieuw hoogtepunt bij met het televisieprogramma Topper Gezocht. Tijdens dit programma gingen de Toppers op zoek naar en een vijfde topper. Dit programma is een groot succes en wordt massaal gekeken.

Rene Froger geëerd in Carré

Op 5 november 2010 is er reden voor een feestje. Ter ere van zijn vijftig jarige leeftijd wordt er in Carré een avondvullend programma georganiseerd. Bekende artiesten brengen tijdens dit evenement liedjes van Rene Froger ten gehore. Een dag later wordt Rene Froger bij het tv programma RTL boulevard in het zonnetje gezet. Uit handen van Jeroen van der Boom neemt hij een Lifetime award in ontvangst. Op dat moment heeft Rene Froger door de jaren heen meer dan vijf miljoen platen verkocht.

Wilt u ook genieten van een optreden van Rene Froger? U kunt Rene Froger boeken voor een optreden op uw feest of evenement.
©Copyright 2018 Rocket Agency


Social Media pagina's:
 

Nieuwsbrief