René Schuurmans boeken

René Schuurmans boeken

Maak van uw feest een bruisend spektakel door René Schuurmans te boeken. Niet voor niets is René Schuurmans één van de meest geboekte zangers van Nederland. De altijd gezellige Brabantse René Schuurmans maakt van elk evenement een waar feest!

René Schuurmans boeken bij Rocket Agency

Een optreden van René Schuurmans boekt u bij Rocket Agency. Wij zijn het officiële boekingskantoor van René Schuurmans. Dat betekent dat we voor speciale verzoeken direct met René Schuurmans en zijn management kunnen overleggen zonder tussenkomst van andere partijen. Dat maakt het boeken van René Schuurmans een stuk eenvoudiger!

Wilt u graag René Schuurmans boeken voor een personeelsfeest of ander evenement? Behalve voor het boeken van een optreden van René Schuurmans kunnen we u ook helpen met de organisatie. Ons evenementenbureau is hierin gespecialiseerd. Het uitzoeken van een geschikte locatie, de invulling van het programma, het versturen van uitnodigingen. Wij kunnen u het werk uit handen nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Hoe kunt u René Schuurmans boeken

U kunt René Schuurmans boeken door te bellen met Rocket Agency op telefoonnummer 0418 - 576 085. Informatie over het boeken van René Schuurmans kunt u ook opvragen door via onderstaande button het boekingsformulier in te vullen.
   

René Schuurmans biografie

Zingen was altijd al zijn grote passie, maar tot 2006 werkte René Schuurmans nog bij de gemeente in Sint-Michielsgestel. In 2006 ging de knop om en koos René Schuurmans voor een leven op de bühne. Vanaf dat moment ging het snel.

De hits van René Schuurmans

De hit van René Schuurmans ‘Laat de zon in je hart’ werd hét zomernummer van 2007. Met dit nummer vergaarde René Schuurmans landelijke bekendheid. Het bijbehorende album ‘Vanaf vandaag’ bereikte nummer 5 in de Mega Album top 100. Andere bekende nummers van René Schuurmans zijn: ‘Als ik haar zie’, ‘Diep in mijn hart’, ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’ en ‘Kom bij me terug’. In 2010 kwam daar het nummer ‘Is het leven niet mooi’ nog bij.

Optredens van René Schuurmans

Boek je een optreden van René Schuurmans dan weet je zeker dat met handen in de lucht, de voetjes van de vloer gaan. Zijn optredens bruisen van de energie. René Schuurmans is niet voor niets één van de meest geboekte artiesten van ons land. Ook bij TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten en Mega Festijnen is René Schuurmans vaak van de partij.

In 2011 en 2013 stond René Schuurmans drie keer in een uitverkochte Amsterdamse Arena tijdens het spektakel Toppers in Concert.

Nieuw album René Schuurmans

Dat René Schuurmans voor een feestje kan zorgen is inmiddels algemeen bekend. De meezingknallers uit zijn repertoire zijn zeer succesvol. Toch kan René Schuurmans met dit repertoire niet altijd laten zien dat hij over een uitzonderlijk talent beschikt. In september 2012 is zijn nieuwe album, ‘Lach & Geniet’ uitgebracht. Een fantastische plaat, met mooie nummers waar zijn enorme zangkwaliteit in doorklinkt.

Wilt u graag dat René Schuurmans van uw evenement een sfeervol feest maakt? Een optreden van René Schuurmans kunt u boeken bij Rocket Agency!.

U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency & Events.

©Copyright 2018 Rocket Agency


 

Nieuwsbrief