Mike Peterson boeken

Mike Peterson boeken

Wilt u Mike Peterson boeken voor uw festival of andere feestelijke gelegenheid? U kunt dit via Rocket Agency doen.

Boek Mike voor uw evenement

 Mike is exclusief te boeken bij Rocket Agency. Rocket Agency bestaat al ruim 35 jaar en verzorgt sinds jaar en dag de boekingen van diverse bekende Nederlandse en buitenlandse artiesten.

Hoe kunt u Mike boeken

Wanneer u Mike wilt boeken voor uw feest of evenement, kunt u gebruik maken van het contactformulier. Natuurlijk staan onze medewerkers u ook altijd telefonisch te woord via 0418-576 085.

Mike Peterson

Mike Peterson mag zich met enige trots al jaren een van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen. Met ontelbare optredens op bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften maar ook in Cafés en in feesttenten heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend.

In 2015 deed Mike Peterson mee met het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen waar hij uiteindelijk in de finale een derde plek behaalt. Hierdoor krijgt hij landelijke bekendheid en mag hij vijf avonden schitteren in de Amsterdam Arena tijdens de halftime show van ‘Toppers in Concert’. Ook vraagt Ruth Jacott hem mee op haar ‘Vijf Steden Tour’ waar hij het voorprogramma verzorgt maar ook een prachtig duet met haar in de show ten gehore brengt. Met zijn single ‘Ik Kan Zo Niet Verder’ werd hij genomineerd voor een Buma Award, en de single ‘Altijd Bij Jou Zijn’ die hij in 2016 samen met vriend en collega Yes-R uitbrengt resulteert zelfs in een nummer 1 hit. Zijn nieuwste single Dansen staat alweer enkele weken hoog in de Nationale hitlijsten en laat wederom zien dat Mike Peterson een gevestigde naam is in Nederland.
Ook in 2017 schitterde Mike wederom tijdens de Halftime Show van Toppers in Concert en was hij voorafgaand aan de concerten te bewonderen op de Fanzone. In 2018 doet Mike Peterson mee aan het programma 'Topper Gezocht' waar hij het schopte tot de finale.

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze informatie, neem dan vrijblijvend contact op met Rocket Agency.

Social Media pagina's:  Nieuwsbrief