Ruth Jacott boeken

Ruth Jacott boeken

Zou u graag artieste Ruth Jacott boeken? Ruth Jacott komt het beste tot haar recht op een podium. Door haar enorme ervaring en met haar prachtige stemgeluid trakteert ze elk publiek op een schitterende show. Haar repertoire is zeer divers en heel herkenbaar.

Ruth Jacott boeken bij Rocket Agency

Een optreden van Ruth Jacott kunt u boeken bij Rocket Agency. Wij zijn haar exclusieve boekingskantoor. Dit houdt in dat alle boekingen voor Ruth Jacott via ons lopen. Hierdoor staan we in direct contact met Ruth Jacott en haar management. Heeft u speciale wensen of verzoeken voor het boeken van Ruth Jacott? Laat het ons weten. We kunnen eenvoudig contact opnemen met Ruth Jacott en haar management om dit door te spreken.

Maar Rocket Agency doet meer! Zo kunnen we ook de organisatie van uw feest of evenement voor onze rekening nemen. Hier hebben we een speciale afdeling voor. Onze events medewerkers zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. Aarzel niet om de mogelijkheden met ons door te spreken. We zijn u graag van dienst.

Hoe kunt u Ruth Jacott boeken

Ruth Jacott kunt u eenvoudig boeken door onderstaand boekingsformulier in te vullen. Wilt u liever persoonlijk uw wensen doorspreken? Ook dat is mogelijk. We zijn voor het boeken van Ruth Jacott bereikbaar op 0418- 576 085.
   

Ruth Jacott biografie

De kleine Ruth Jacott komt op zevenjarige leeftijd vanuit Suriname naar Nederland. Tien jaar later besluit ze voor een professionele zangcarrière te gaan. Samen met Lisa Boray en Marielle Tromp wint Ruth Jacott de eerste prijs op het Knokke Festival in 1986. Het begin van een professionele zangcarrière is in zicht.

Ruth Jacott als musical ster

Ruth Jacott blijkt talent te hebben als musical ster. In 1987 vertolkt ze de hoofdrol in de musical ‘Cats’. Twee jaar later is ze te zien als Dinah in de musical ‘A night at the Cotton Club’. Ze zet beide rollen fantastisch neer. Haar inzet wordt beloond met een ‘Zilveren Harp’ in 1989.

Ruth Jacott naar het Eurovisie Songfestival

Op het Eurovisie Songfestival krijgt de Nederlandse act niet altijd de waardering die het misschien wel verdient. Het jaar dat Ruth Jacott zich inzet voor Nederland is dat anders. In Ierland in 1993 zingt ze ons land naar de zesde plek met het mooie nummer ‘Vrede’. Een top prestatie! Bijkomend voordeel is dat Ruth Jacott dankzij haar deelname aan het Songfestival bij het grote publiek bekend wordt. De jaren erop brengt ze diverse cd’s uit die de gouden, platina of dubbel platina status bereiken.

Ruth Jacott terug op het podium

Ruth Jacott is op het podium als een vis in het water. Een leven op de bühne ligt haar goed. In 1995 staat haar eerste theatertour op het programma. Voor haar vakmanschap en kwaliteiten op het podium ontvangt ze een ‘Gouden Harp’. Een flink aantal jaar later kiest ze opnieuw voor musical. In 2007 schittert ze in de musical ‘Billy Holiday’. Ook hiervoor mag ze een award in ontvangst nemen. Dit maal de ‘John Kraaijkamp Musical Award’. Een aanwinst in haar inmiddels goed gevulde prijzenkast.

In 2011 trekt Ruth Jacott door het land met de show ‘Simply the best’ een ode aan haar heldinnen. Liedjes van onder andere Tina Turner, Billie Holiday, Diana Ross en Beyoncé staan op het programma. Wederom een pracht prestatie. Eind 2011 komt de cd ‘A tribute to Billie Holiday’ uit en wordt bekroond met de ‘Edison Jazzisme Publieksprijs 2011’.

‘A lady on Stage’ is de tour waar ze in 2012 en 2013 de theaters mee verblijdt. Het is een persoonlijke show met mooie en bijzondere momenten uit haar leven.

Vol enthousiasme staat Ruth Jacott op het podium. Of dit nu voor een groot of klein publiek is, je ziet haar zichtbaar genieten. Een top artiest! Ook u kunt een optreden van Ruth Jacott boeken.

Meerdere artiesten boeken

Rocket Agency kan ook boekingen voor u regelen van andere artiesten, zoals bijvoorbeeld:

Glennis Grace boeken

Rene Froger boeken

René Schuurmans boeken

Frans Bauer boeken

Jeroen van der Boom boeken


U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency & Events.

©Copyright 2015 Rocket Agency


Social Media pagina's:  

Ruth Jacott boeken

Nieuwsbrief