Exclusive Strings boeken

Exclusive Strings boeken

Vraagt u zich af of u The Exclusive Strings kunt boeken? Dat kan! De vier mooie mysterieuze dames van The Exclusive Strings treden regelmatig op tijdens feesten en evenementen. Speciaal voor u kan The Exclusive Strings haar repertoire aanpassen op uw wensen.

The Exclusive Strings boeken bij Rocket Agency

Rocket Agency is het exclusieve boekingskantoor van The Exclusive Strings. Hierdoor zijn we in staat om speciale verzoeken of wensen rechtstreeks met The Exclusive Strings te bespreken. Of u een congres, een besloten feest een awardshow of een ander evenement organiseert, The Exclusive Strings kan haar repertoire hierop aanpassen. Daarnaast kunt u The Exclusief Strings boeken met hun eigen begeleidingsorkest of ‘on tape’. De keus is aan u.

Ook voor de organisatie van uw evenement kunt u bij Rocket Agency terecht. Behalve het boeken van The Exclusive Strings kunnen we ook organisatorische zaken van u overnemen. We denken met u mee en bespreken de mogelijkheden graag met u.

Hoe kunt u The Exclusive Strings boeken

The Exclusive Strings kunt u boeken op twee manieren. U kunt voor uw boeking gebruik maken van onderstaand boekingsformulier. Of u neemt telefonisch contact met ons op. We zijn bereikbaar op 0418- 576 085.
   

The Exclusive Strings biografie

Bent u van mening dat pop en klassiek niet samen gaan? Dan heeft u The Exclusive Strings zeker nog nooit horen spelen? Op ongekende wijze weten de dames van The Exclusive Strings te schakelen van pop naar klassiek. Musiceren voor gevorderden en geheel van deze tijd!

Het verhaal achter The Exclusive Strings

Anzhim Medetbayeva uit Kazakhstan, Danielle van Berkom uit Nederland, Maryna Lepiasevich uit Belarus en Tamara Savic uit Servië studeren aan de meest prestigieuze conservatoria in de wereld. Het is orkestleider Jan Ceulemans die de vier mooie meiden na hun studie bij elkaar brengt. In de Antwerpse Koningin Elisabethzaal debuteert The Exclusive Strings. Moeiteloos schakelen de dames van klassieke meesterwerken over naar experimenteel en hedendaags. Vol overgave en passie staan de dames op het podium. Het blijkt een gouden combinatie. Binnen no time is The Exclusive Strings razend populair en treden de dames met hun verbazingwekkende podium act op in Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Cannes, Caïro, Dubai, Londen, Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden.

Repertoire The Exclusive Strings

Het repertoire van The Exclusive Strings is zeer divers. Hoe kan het ook anders? Een mix van genres en stijlen en dan ook het verschil in culturele achtergronden dat als rode ‘snaar’ door de optredens loopt. Het maakt The Exclusive Strings spannend, verrassend en opzienbarend. Een popversie van ‘Eine kleine Nachtmusik’, het technische ‘Czardas’ , een opzwepende ‘Lord of the Dance’ medley of een adembenemend ‘Samba de Janeiro’. Het kan allemaal.

Bent u benieuwd wat The Exclusieve Strings voor u in petto heeft? U kunt The Exclusive Strings boeken voor een waanzinnig sprankelende show.

U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency & Events.

©Copyright 2015 Rocket Agency


Social Media pagina's:  

Nieuwsbrief