Nick en Simon boeken

Nick en Simon boeken

Heeft u interesse in het boeken van Nick en Simon? Dan bent u bij Rocket Agency aan het juiste adres. Het boekingskantoor van Nederland die al meer dan 35 jaar marktleider is in het boeken van artiesten op evenementen, festivals en bedrijfsfeesten.

Boek Nick en Simon voor uw evenement

Organiseert u een personeelsfeest of familiedag dan kunnen Nick en Simon een spetterend optreden verzorgen voor jong en oud. U boekt Nick en Simon via Rocket Agency.

Hoe kunt u Nick en Simon boeken

Telefonisch zijn wij te bereiken op 0418-576 085. Het is natuurlijk ook mogelijk een contactfomulier in te vullen zodat u binnen 24 uur door een van onze medewerkers wordt benaderd.

Biografie Nick en Simon

Nick en Simon gaven in oktober 2011 concerten in het GelreDome én degenen die het spektakel moesten missen is de 2cd/dvd-combinatie Symphonica In Rosso verschenen. Een unieke registratie van het grootse evenement waarvoor de Volendammers Arnhem rood deden kleuren, met daarop ook de daar live opgenomen nieuwe single Bij Je Zijn.

Voor het duo waren de Symphonica-shows hun grootste optredens tot dan toe. En niet alleen omdat de zangers voor de allereerste keer een avondvullende show met orkest neerzetten. Nick Schilder: “Vergeleken bij onze ‘gewone’ optredens gebeurde in het GelreDome álles in overtreffende trap: geluid, aankleding, arrangementen, special effects…” “We kregen carte blanche”, vult Simon Keizer aan. “Tijdens voorbereidende brainstormsessies met de organisatie werd ons letterlijk gevraagd wat we nog eens wilden uitproberen. Uit de ideeën die daar over tafel gingen, kwam bijvoorbeeld de cilinder waarover we over het publiek zweefden. Voor ons iets heel nieuws, dat alleen bij dit concept past.”

Het feit dat de Volendammers eind 2010 werden gevraagd voor de hoofdrol in Symphonica In Rosso was het zoveelste bewijs van hun ongekende succes. Het begon allemaal in 1996 met hun eerste hit Steeds Weer. Daarna volgden de nummer een-noteringen elkaar in rap tempo op, van Pak Maar Mijn Hand via Rosanne, Lippen Op De Mijne en Een Nieuwe Dag naar Wijzer (Dan Je Was) en alles wat daartussen lag. Inmiddels bereikten al tien singles van Nick en Simon de hoogste positie in de hitlijsten.

Hun vier albums Nick en Simon, Vandaag, Luister en Fier werden stuk voor stuk minstens twee keer platina. Hun concert-dvd’s Altijd Dichtbij – Live In Concert en Vandaag – Ahoy 2009 bereikten beide de platina status. Ook de Symphonica In Rosso release is hard op weg, want bij uitlevering heeft deze al de gouden status bereikt.

De gewonnen prijzen nemen inmiddels flink wat ruimte in; zo waren daar de TMF Borsato Award, een Zilveren én een Gouden Harp, plus meerdere Originele Rembrandts en 100% NL Awards. Uitverkochte concerten en tournees zijn bovendien haast niet meer te tellen. Dit jaar plakken ze er nog een aantal concerten aan in de Ziggo Dome. Het hoogtepunt

Wilt u dit duo boeken voor uw personeelsfeet, festival of ander evenement, dan kunt u contact opnemen met Rocket Agency.

Social Media pagina's:  

Nieuwsbrief