Antje Monteiro boeken

Antje Monteiro boeken

De veelzijdige Antje Monteiro kunt u boeken voor een optreden. Zij heeft een prachtige stem, veel (musical) ervaring. Met een eigen album en een tweede op komst beschikt ze over voldoende eigen repertoire. Bovendien kunt u van haar kwaliteiten gebruik maken als presentatrice.

Antje Monteiro boeken bij Rocket Agency

Antje Monteiro is te boeken bij Rocket Agency. We spreken uw wensen door en boeken een optreden van Antje Monteiro voor u. Desgewenst kunnen we u ook assisteren bij de gehele organisatie van uw evenement. We hebben de mensen in huis om behalve de boeking van Antje Monteiro ook tal van organisatorische zaken te regelen. We nemen u het werk uit handen zodat u tijd beschikbaar heeft voor andere zaken. We spreken de mogelijkheden graag met u door.

Hoe kunt u Antje Monteiro boeken

Een optreden van Antje Monteiro kunt u boeken door te bellen met 0418- 576 085. We spreken de boeking telefonisch met u door. U kunt Antje Monteiro ook online boeken als u dat prettiger vindt. Hier kunt u onderstaand boekingsformulier voor gebruiken.
   

Antje Monteiro biografie

Antje Monteiro zult u ongetwijfeld kennen als presentatrice van het tv programma ‘Het gevoel van…’. Samen met nationale en internationale artiesten neemt ze in dit programma een bepaald jaar onder de loep. ‘Het gevoel van..’ is lange tijd zeer succesvol. De combinatie van presenteren en zingen ligt de veelzijdige Antje Monteiro goed.

Antje Monteiro op het podium

In 2006 staat Antje Monteiro met verschillende shows in het theater. Bijvoorbeeld als juf Jenny in de musical voor kinderen ‘Sesemstraat Live’. In mei staat ze met ‘Musicals in Ahoy’ meerdere avonden in de Rotterdamse stad. Later dat jaar stapt ze in een nieuw avontuur. De operette ‘La Vie Parisienne’ komt op haar pad. Hierin schittert ze naast Ernst Daniel Smit en Maaike Widdershoven. In 2007 komt de musical ‘Cats’ weer naar Nederland. Antje deelt de hoofdrol met Anita Meijer , Pia Douwes, Vera Mann en Lone van Roosendaal. In 2011 is het opnieuw een musical waarin Antje Monteiro haar talent etaleert. Ze staat in het Beatrix theater met de musical ‘We will rock you’. In 2018/2019 staat Antje te stralen als 'Donna' in de musical Mamma Mia. Haar popstem past perfect bij deze musical en ze is een ware aanwinst voor deze musical.

 


Zowel voor presentaties als muzikale optredens is deze veelzijdige artieste beschikbaar. U kunt Antje Monteiro boeken voor uw evenement als zangeres of als presentatrice.

U kunt de biografie en persfoto opvragen bij Rocket Agency & Events.

©Copyright 2015 Rocket Agency

Social Media pagina's:  

Nieuwsbrief